Despre Eduard Ifrim

Leadershipul face întotdeauna diferenţa

Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştiti, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă, iar in calitate de formator si indrumator, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul sportului, dintre care peste 10 ani in industria fitness-ului si dupa o vasta experienta acumulata in acest domeniu, pot impartasi cu voi toate cunostintele, secretele, tehnicile, inovatiile in ceea ce imi doresc sa devina locul unde va regasiti, voi aduce o noua viziune asupra antrenamentelor in orice locatie. Voi oferi workshopuri, seminarii şi coaching, consultanta nutritionala, motivationala si psihologica, care să va ajute în creşterea voastra personală şi profesionala. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Pasionat de tot ce înseamnă sport

Relaționarea cu oamenii, în urmă cu peste 10 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. După finalizarea studiilor m-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking, mentoring a sute de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător.

Te invit să mi te alături în ceea ce va fi cea mai fascinantă călătorie… și nu va fi doar o călătorie, ci va fi călătoria ta, una în care te vei dezvolta și îți vei identifica limitările, potențialul fizic si psihic, precum și modalități concrete de a-ți atinge potențialul. Iar în timp ce vei face acest lucru pentru tine, vei fi provocat să împărtăşeşti şi cu cei din jurul tău toate aceste transformări care se întâmplă în viaţa ta, cu scopul de a le adăuga valoare. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni cea mai buna varianta a ta!

Close